Rottakronikat 2
Hemmo kiipeilee tässä siekailemattomaan tapaansa alas Pirkko Elon puseronrinnuksia kaikki neljä sievää korallikäpälää taidokkaasti asetettuina ihailtaviksi. Pirkolla on sentään tukeva ote Universumin Valtiaan hännästä.


Pirkolla on ote rotista kaikin puolin. Tässä hänellä on kädet täynnä Nuppua. Näyttääkö tämä sulomussu muka törkimykseltä, joka tartutti Mustan Surman kolmannekseen Euroopan väestöstä. Ei minustakaan mielestäni. Sen täytyy olla pahansuopaa, panettelevaa pajusköyttä.


Neidit leidit Isolde Valkokäsi ja Niiskuneiti jakavat tässä harvinaisen sopuisasti jäätelöään. Suklaa oli ehdoton suosikki.


Juhanin kirjahylly osoittautui monin tavoin oivalliseksi rotanpesäksi, mutta joihinkin kohtiin neidit leidit halusivat vähän lisää näkösuojaa. Sehän järjestyi, tilkemateriaalista ei ollut pulaa.


Isolde Valkokäsi oli hyvätapainen lady, joka säännöllisesti hävisi röyhkeälle sisarelleen taistelun mm. paahtoleivästä. Mutta mamiltaan hän kyllä kävi viemässä leivän melkein suusta.


Pipsu-Pekan veli Pipsu-Harri osallistuu tässä Marko Ahosen yöpymistapahtuman suorittamiseen. Tämä jäi ainoaksi kuvaksi Harrista, koska pian tämän jälkeen hän menehtyi ammattitaidottoman eläinlääkärin käsittelyyn. On niin vaikea osata päätellä mitään eläinlääkärin tasosta keltaisten sivujen ilmoitusten perusteella. Mutta negatiivisuus ei ainakaan kannata.


Ystävällinen lähirotta työnsä ääressä.Takaisin sivun alkuun.

Rottakronikoiden ensimmäiseen osaan.
To the Rat Chronicles - Part 1

Rottien Valhallaan.
Welcome to Valhalla of Rats.

Takaisin aloitussivulle.